Novosti ...
TRENUTNO NEMA AKTUELNOSTI
Arhiva aktuelnosti
 
Kontakt info ...
Adresa:
Adema Buće 133
71 000 Sarajevo, BiH

Tel./Fax: +387 33 617 963
Fax: +387 33 660 225

E-mail: info@sarix.ba
 
Savjeti za njegu PVC prozora
 
KATALOG
 
  O nama ...
SARIX d.o.o, osnovano je 2000. godine.

Od samoga osnivanja specijalizovalo se u projektiranju, proivodnji i montaži svih vrsta fasadnih otvora (prozora, portala, kliznih stijenki, ulaznih vrata, balkonskih, garažnih vrata, ograda, roletni) od aluminiskih i pvc profila zastakljenih vrstama stakla po želji kupca (transparentno, stopsoli parsoli ornamenti, low-e, punjeno argonom itd..).

U svom proizvodnom paketu koristi profile renomiranih proizvođača tipa: FEALL(al profili, hladna serija i ptm serija sa prekinutim termičkim mostom) i THYSSEN POLYMER (njemački pvc profile sa dva i tri dihtunga).

Unutar društva djeluje projektni ured koji je stručno i tehnički osposobljen i opremljen za prepoznavanje želja i potreba kupca. Fleksibilnost proizvodnih kapaciteta i mogućnost brzog usvajanja novih proizvoda, kao i vlastita distribucijska mreža, omogućavaju brzu isporuku i montažu proizvoda po zahtjevu kupaca.

SARIX svoje proizvode plasira putem vlastite mreže uz visoku kvalitetu.

Stalno jačamo svoju prisutnost na tržištu i kontinuirano proširujemo svoju ponudu, a sve u želji da se približimo i zadovoljimo potrebe i zahtjeve kupaca.
Današnji snovi, sutrašnja stvarnost!
 
Copyright © 2007 www.dizajn.ba.
All rights reserved.
POČETNA O NAMA PROIZVODI REFERENCE NOVOSTI KONTAKT