Novosti ...
TRENUTNO NEMA AKTUELNOSTI
Arhiva aktuelnosti
 
Kontakt info ...
Adresa:
Adema Buće 133
71 000 Sarajevo, BiH

Tel./Fax: +387 33 617 963
Fax: +387 33 660 225

E-mail: info@sarix.ba
 
Savjeti za njegu PVC prozora
 
KATALOG
 
  Zimske bašte i ustakljivanje balkona
Sistem više stambenog prostora, perfektna izolacija, sloboda konstrukcije, moderan dizajn, brzo i efektivno građenje, širok spektar boja, istrajni i prihvatljivi materijali, prihvatljive cijene, protivprovalna sigurnost, dobra investicija za Vašu kuću.

Vaš prostor možemo unaprediti, oplemeniti i uvesti u funkciju u zimskom periodu zatvaranjem i ustakljivanjem Vaših terasa, balkona i tremova prikladnim aluminijumskim profilima koji uz karakteristične mehanizme ne narušavaju ambijent otvorenog prostora u ljetnjem periodu.

Takodje Vam, ulaz u Vaš stambeni ili poslovni objekat, možemo učiniti prijatnijim, izradom nadstrešnice od aluminijumskih profila i polikarbonatnom pokrivkom koja u posljednje vrijeme ima široku i uspješnu primjenu u modernoj arhitekturi.

Vrlo dobar izbor za zatvaranje balkona je i pvc stolarija jer osigurava odličnu toplinsko - zvučnu izolaciju.

Aluminijske ograde predstavljaju skladan odnos vizuelnog, estetskog i modernog.

Ne zahtjeva dodatno održavanje, kisele kiše, snijeg ne predstavljaju problem u očuvanju trajnosti i ljepote materijala. Aluminijski konstrukcijski dijelovi se mogu kombinovati sa staklom i drugim vrstama materijala, što znači da su mogućnosti oblika vrlo velike. Takođe, boja i efekat površine su u potpunosti izbor naručioca.

Ograde su modularnog tipa, što znači da nema varenja i ograda se modelira na mjestu montaže. Osim estetskih prednosti tu su jednostavna montaža, mala masa i visoka otpornost na koroziju.

Kvalitet ograda garantujemo dugogodišnjim iskustvom, vrhunskom opremom i uigranom proizvodno-montažerskom ekipom.

 
 

 
Copyright © 2007 www.dizajn.ba.
All rights reserved.
POČETNA O NAMA PROIZVODI REFERENCE NOVOSTI KONTAKT