Novosti ...
TRENUTNO NEMA AKTUELNOSTI
Arhiva aktuelnosti
 
Kontakt info ...
Adresa:
Adema Buće 133
71 000 Sarajevo, BiH

Tel./Fax: +387 33 617 963
Fax: +387 33 660 225

E-mail: info@sarix.ba
 
Savjeti za njegu PVC prozora
 
KATALOG
 
  Roletne
Mogućnost zamračivanja prostora čvrstim i praktičnim roletnama upotpunjuje privatnost Vašeg doma i predstavlja dodatnu zaštitu od mogućih neželjenih upada izvana.

Kutije za roletne izrađene od PVC profila s dvostrukom stijenkom sadržavaju unutrašnji mehanizam za podizanje i spuštanje izvanredne kvalitete i čvrstoće. Pomoćni dijelovi su izrađeni od aluminijske legure, samostalni su i pomični, s pojednostavljenim podešavanjem. Također postoji i mogućnost instaliranja raznih načina podizanja i spuštanja: pomoću remena, prijenosnog mehanizma, na ručici ili pomoću elektromotora.

Velik izbor naših proizvoda prilagođen je različitim građevinskim potrebama i uvijek jamči maksimalni dobitak u estetskom, funkcionalnom i sigurnosnom pogledu. Naša stolarija se uklapa u sve tipove stanovanja: objekte na moru, u planinama, rezidencijalnim i poslovnim četvrtima.

Zaštita od sunca je poseban segment aluminijske industrije u graditeljstvu. Uglavnom, roletne i žaluzine kombiniramo s prozorima i balkonskim vratima, dok se brisolei koriste za “zasjenjivanje” većih površina, pa čak i čitavih fasada (stranica, pročelja) objekta. Žaluzine mogu biti vanjske i unutarnje. To su zapravo tanke aluminijske horizontalne lamele (šir. 20 – 90 mm ) koje posebnim mehanizmom zaokrećemo oko horizontalne ose ili podižemo prema gore sakupljajući ih u nosač montiran na gornjoj strani prozora.

Brisolei su svom svojom konstrukcijom slični žaluzinama. Lamele su veće i masivnije, a za razliku od žaluzina, koje su uvijek zaokretne i pokretne, brisolei mogu biti i potpuno fiksni ili samo zakretni. Svi ovi oblici zaštite od sunca mogu biti upravljanim elektromotorom na prekidač ili daljinskim upravljačem.

 
Copyright © 2007 www.dizajn.ba.
All rights reserved.
POČETNA O NAMA PROIZVODI REFERENCE NOVOSTI KONTAKT